Select Page

AEON iCash

Pinjaman Peribadi AEON iCASH adalah jenis pinjaman yang mudah dan cepat kelulusan, pembayarannya sangat fleksibel. Bayar di kadar keuntungan bulanan yang rendah sehingga 7 tahun!

Apakah AEON iCASH?

Memerlukan wang tunai untuk membayar yuran kolej anak-anak anda, bil perubatan yang mahal, percutian, atau hanya perlu wang untuk pembaikan rumah? Pelan pembiayaan seperti Pembiayaan Peribadi patuh Syariah AEON iCASH boleh membantu anda menampung perbelanjaan segera anda! Ini adalah satu pinjaman peribadi yang mudah untuk memohon dengan had pembiayaan yang tinggi dan kadar keuntungan bulanan yang rendah. Setelah anda diluluskan, anda boleh mendapatkan wang tunai dengan segera.

Berapa Banyak Wang yang Saya Boleh Dapat?

Pinjaman peribadi AEON iCASH menyediakan terma pembayaran 6-84 bulan. Anda boleh meminjam sehingga RM100,000 bergantung kepada pendapatan dan bank pemeriksaan kredit.

Berapa Tahun Saya Perlu Membayar Pinjaman?

Jika anda meminjam di bawah RM2000, anda boleh membayar sehingga 24 bulan. Jika anda meminjam lebih daripada RM2,000, tempoh bayaran boleh dipanjangkan sehingga 84 bulan!

Berapa Banyak yang Saya Perlu Bayar Setiap Bulan?

Jumlah pembayaran anda bergantung kepada kadar faedah anda pada kelulusan, anda boleh mendapatkan kadar faedah yang lebih tinggi atau lebih rendah bergantung anda seorang ahli kad kredit AEON atau pelanggan baru.

Jumlah PembiayaanKurang Daripada RM4,900RM5,000 hingga RM 100,000
Ahli Kad Kredit AEON 1.2% sebulan0.8% sebulan
Ahli Kad Express AEON 1.2% sebulan0.84% sebulan
Bukan Ahli Kad Kredit AEON1.5% sebulan0.84% sebulan

Keputusan

Biasanya produk pinjaman segera memindahkan wang kepada akaun penjimatan pilihan anda atau akaun semasa serta-merta selepas kelulusan. Wang juga boleh dikeluarkan dari ATM atau kedai AEON Credit. Jika anda mempunyai AEON Credit Prepaid MasterCard, anda boleh pindahkan wang anda ke kad anda sehingga RM10,000 dan keluarkan dari kedai AEON Credit terdekat.