Select Page

kad kredit AEON memberi sehingga 10% rebat tunai perbelanjaan. Dengan AEON Watami Visa Card Classic, anda berpeluang untuk menikmati rebat tunai 10% dengan perbelanjaan minimum RM100 dalam satu resit di Watami. Bandingkan semua kad kredit AEON dan memohon dalam talian sekarang:

Aeon New Aeon Classic Visa / MastercardAEON NEW AEON Gold Visa / MasterCardAEON WATAMI VISA Classic Card
Mendapat ganjaran lebih cepat, dan ditambah ke atas manfaat untuk anda nikmati apabila anda membeli-belah di pusat membeli-belah AEON !Dapatkan mata ganjaran apabila anda berbelanja di pusat membeli-belah AEON semasa Hari AEON dengan kad kredit ini.Nikmati makan di restoran Watami? Sekarang anda akan melawat di sini lebih kerap! Dapatkan diskaun 5% dan beregu mata ganjaran AEON apabila anda makan di Watami Restoran dari seluruh dunia!
13.5% kadar faedah setahun13.5% kadar faedah setahun13.5% kadar faedah setahun
RM30 yuran tahunanRM95 yuran tahunanRM30 yuran tahunan
RM2,000 pendapatan bulanan minimumRM3,000 pendapatan bulanan minimumRM2,000 pendapatan bulanan minimum

AEON Motorcycle Association Affinity Gold CardAEON Gold Visa / MasterCardAEON Classic Visa / MasterCard
Dapatkan faedah eksklusif hanya untuk ahli-ahli persatuan peniaga motosikal dan skuter Malaysia!Terima tawaran eksklusif di pusat membeli-belah AEON di seluruh negara apabila anda menggunakan kad kredit ini, dan juga menikmati faedah premium yang akan menjadi milik anda dengan kad ini!Menikmati tawaran dan diskaun yang hebat dari semua pusat membeli-belah AEON di Malaysia, memberi anda nilai yang lebih untuk wang anda, dan juga mendapatkan mata ganjaran untuk setiap ringgit yang anda belanjakan!
13.5% kadar faedah setahun13.5% kadar faedah setahun13.5% kadar faedah setahun
Percuma yuran tahunanRM95 yuran tahunanRM30 yuran tahunan
RM3,000 pendapatan bulanan minimumRM3,000 pendapatan bulanan minimumRM2,000 pendapatan bulanan minimum

Mengapa Memilih Kad Kredit AEON?

AEON Malaysia menawarkan pelbagai kad kredit semata-mata untuk memenuhi keperluan anda. Jika anda menikmati kebaikan yang banyak, terutamanya makanan Jepun, AEON Watami Visa Classic Card adalah kad yang paling sesuai, kerana ia menawarkan diskaun, rebat tunai, double mata ganjaran AEON untuk transaksi di restoran yang terpilih!

Bagi mereka yang merancang untuk mendapatkan insurans bagi motosikal berharga mereka, anda kini boleh mendapatkan rebat tunai ke atas premium insurans anda dengan AEON Motorcycle Association Affinity Gold Card.

Selain itu, perbelanjaan barangan runcit tidak dapat dielakkan dalam kehidupan kita, tetapi kini kita boleh mendapat banyak manfaat dari itu! Dengan NEW AEON Gold Card, ia menawarkan diskaun di pusat membeli-belah AEON dan MaxValu di seluruh negara, anda boleh mendapat dua mata ahli AEON untuk setiap ringgit yang dibelanjakan. Anda juga boleh mendapatkan mata tambahan dan rebat semasa acara AEON hari ahli.

Kad kredit AEON menawarkan keistimewaan lain juga seperti enam kali akses percuma ke KLIA Plaza Premium Lounge dengan kemudahan percuma untuk memastikan anda menikmati perjalanan yang lancar.

Pemindahan baki AEON datang dengan tempoh 6 bulan dan RM1,000 jumlah pemindahan minimum. Anda juga berpeluang untuk menikmati 0% kadar faedah sepanjang tempoh pemindahan anda dengan pemindahan baki AEON.