Select Page

Kad AEON menawarkan faedah 0% selama enam bulan atas baki kad kredit yang dipindahkan dari mana-mana bank lain. Tiada bayaran dan tiada caj tambahan. Menjimatkan hutang kad kredit anda dengan Pelan Pemindahan Baki AEON! Membayar balik apa yang anda berhutang dengan faedah sifar dan yuran pemprosesan sifar!

  • Serendah 0% setiap kadar faedah setahun
  • 6 bulan tanpa faedah
  • Tiada yuran penamatan awal
  • Pilihan tempat sehingga 12 kad
  • Bayaran bulanan minimum: 5% daripada jumlah terkumpul

AEON Pelan Pemindahan Baki Kad

(imej dari laman web rasmi AEON)

Bagaimanakah Pemindahan Baki AEON Berfungsi?

Pelan Pindahan Baki AEON menawarkan tempoh pembayaran balik 6 bulan dengan faedah 0%. Jumlah pemindahan minimum ialah RM1,000 dan sehingga maksimum 80% daripada had kredit tersedia AEON anda. Anda hanya perlu memindahkan baki kad kredit terkumpul anda dengan bank-bank lain ke kad kredit AEON anda untuk menikmati tawaran pemindahan baki istimewa ini.

Apabila AEON Boleh Menyelesaikan Baki Tertunggak Dengan Bank-Bank Lain?

bayaran baki tertunggak anda dengan bank-bank lain akan dimasukkan ke dalam kesan dalam masa 15 hari bekerja dari tarikh kelulusan pemindahan baki anda dengan AEON.

Bajet Saya Rendah Pada Bulan Ini. Adakah Terdapat Satu Pilihan Untuk Pembayaran Balik Minimum?

AEON menawarkan pembayaran balik bulanan minimum sebanyak 5% daripada jumlah baki tertunggak. Tetapi untuk menikmati kadar faedah pemindahan baki yang rendah, anda perlu menyelesaikan bayaran anda sepenuhnya sebelum pelan pemindahan baki anda tamat. Ataupun kadar pemindahan baki 0% tidak lagi terpakai.

Apakah Yang Akan Berlaku Jika Saya Tidak Mampu Untuk Membayar Balik Dalam Masa 6 Bulan?

Dalam kes ini, kadar faedah berperingkat sehingga 18% p.a. akan dikenakan ke atas anda sehingga semua baki tertunggak anda telah berhasil.

Cara Memohon Pelan Pemindahan Baki Kad AEON

  1. Download, mencetak dan lengkap borang permohonan pemindahan baki.
  2. Faks borang dan dokumen yang lengkap kepada 03-2036 5888.